Super Falcon 120 Jet

Andre Klijn heeft een nieuwe Jet en heeft hem kort geleden alweer op ons veld proef gedraaid.
Het is een Super Falcon 120 jet met een span van 1.6m
Dit bericht is geplaatst in Bouwverslagen. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Super Falcon 120 Jet

  1. Connie Loosli schreef:

    Thank you so much for providing individuals with a very superb possiblity to read in detail from this web site. It’s always very enjoyable plus stuffed with a good time for me personally and my office peers to visit your website nearly 3 times in a week to learn the newest items you will have. Not to mention, we are always impressed concerning the staggering secrets you give. Selected 2 points in this article are essentially the finest I’ve ever had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *