Indoorvliegen winterseizoen Oosterend

Beste pilots,

Ook in het komende winterseizoen 2020/2021 is er weer gelegenheid tot indoorvliegen in de sporthal De Greidhoeke in Easterein, Stittenserleane 29, 8734 HC. Daarbij geldt natuurlijk een aantal afspraken en beperkingen vanwege het corona-virus (https://nocnsf.nl/sportprotocol). De gemeente zal zorgen voor een desinfecteerzuil (voor de handen) bij binnenkomst van de sporthal. Graag hier gebruik van maken!
Er gelden (nog) geen beperkingen aan het aantal deelnemers, maar uiteraard dient iedereen rekening te houden met de 1,5 meter regel. Ga dus niet vlak naast elkaar staan. Mochten de corona-afspraken verder worden aangescherpt (of misschien zelfs versoepeld!) dan laat ik dat uiteraard weten.

De afgesproken data zijn:

22 november, 20 december, 24 januari, 21 februari en 21 maart, telkens van 14:00 – 16:00 uur in de sporthal De Greidhoeke in Easterein. Dat betekent dat er nog ruim 6 weken de gelegenheid is om een mooi indoorkistje te bouwen of te kopen!

Uiteraard zal voor de deelname aan het indoorvliegen van de deelnemers weer een kleine bijdrage worden gevraagd.

Vriendelijke groet,
Jan Rezel
coördinator indoorvliegen

Over Jack Kracht

Helivlieger en vleugelvlieger Instructeur
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Indoorvliegen winterseizoen Oosterend

  1. Lois Chute schreef:

    An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *