Even voorstellen

Hallo,

Ik ben Gert-jan Kwant, 47 jaar oud en getrouwd met Helga. Ik heb twee dochters Amber Tessa van 16 en Britta Marije van 13. Wij wonen in sneek aan de master keulenstrjitte 6. Ik heb een eigen bedrijf en geef cursussen in EHBO, Bedrijfshulpverlening, VCA en nog meer. Mijn bedrijf het Kwant’s 5 ehbo & bhv. Dit doe ik eigenlijk 6 dagen in de week waardoor ik tot voor kort geen tijd nam om iets anders te doen. Drie jaar geleden een burnout gehad en daar nog steeds herstellende van.
Hobby’s had ik eigenlijk heel weinig totdat ik afgelopen zomer in oostenrijk wilde modelvliegen. Dit mocht niet omdat ik verzekerd moest zijn, Mijn vrouw zij dat ik die hobbij moest gaan uitbreiden en me moest aan melden bij een vliegclub. Al van kinds af aan is modelbouw eigenlijk er altijd al geweest. Eerst waren het de bootjes ( speedboten, draagvleugelboten en zelfs een hoverkracht met methanolmotor) daarna is het een tijdje rustig geweest en toen kwamen de wat grotere auto’s. De laatste jaren zijn het vliegtuigen vaak kleine maar een twee jaar geleden een easy star gekocht en mee gevlogen in Oostenrijk. Afgelopen jaar heb ik in Oostenrijk een zweefvliegtuig ( Maxi Swift 1550 mm) en een delta vleugel met electromotor ( Xeno) gekocht. En Sinds gister de trotse eigenaar van een calmato.
In het komende jaar hoop ik bij jullie deze hobby te kunnen gaan uitoefenen en mijn brevet te gaan halen, daarna hoop ik nog lang te kunnen vliegen bij jullie.
Hoop dat jullie zo iets meer van me te weten zijn gekomen en als je vragen hebt stel ze maar.
De eerste indruk bij jullie was in iedergeval zeer hartelijke en fijn

Gert-jan kwant

20131016-152953.jpg

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie