Onderhoud en verbeteringen van de website

Met het webteam (Jack Kracht, Erik van der Beek en Marc Kamerbeek) zijn we continu bezig met het verbeteren van de website.

Zichtbare verbeteringen

Een tijdje geleden hebben bijvoorbeeld een koppeling met mobiele telefoons mogelijk gemaakt. Nu kunnen we foto’s gemaakt op het veld direct uploaden naar de site met een bijhorende tekst. Dit gaat volledig automatisch. Zo maken we het laag drempelig voor iedereen.

Met de koppeling naar Social Media (Zie bericht over Facebook) zetten we weer stap om de website toekomstvast te maken.

Onzichtbare verbeteringen

We voeren ook regelmatig verbeteringen door die niet altijd zichtbaar zijn. Zo zijn we een tijdje geleden het doelwit geweest van aanvallen. Die hebben we afgeslagen omdat we plugins hebben geïnstalleerd die het voorkomen dat kwaadwillenden schade kunnen aanrichten.

Sinds enkele maanden is het voor leden ook mogelijk om in te loggen en zo informatie te verstrekken die alleen voor leden zichtbaar is. Daar moest het e.e.a voor gebeuren wat niet zichtbaar is voor iedereen.

Onderhoud

Naast alle verbeteringen doen we ook het normale onderhoud zoals backup-en, updates, beveiliging updates en zorgen dat de website blijft draaien.

Het webteam doet het graag voor de club. We streven naar een ‘up-time’ van 100%, echter het blijft vrijwilligerswerk en zal naast de dagelijkse beslommeringen moeten gebeuren. We blijven ook in de toekomst met enige regelmaat veranderingen door voeren om de website naar een hoger niveau te brengen. Heeft u vragen, opmerkingen of verbeteringen? Stuur gewoon een mailtje naar één van de webteam leden of nog beter;  Spreek ons aan op het veld. We staan u graag te woord.

~ Het webteam ~

 

20131110-210651.jpg

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie